AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik kaşık görmek

Kahve falında çelik kaşık görmek

Kahve falında çelik kaşık görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kaşık gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında çelik kaşık görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında çelik para kasası görmek adımların çok iyi bir yol açacağına, parasının ve malının artacağına işaret eder.

Kahve falında çelik tencere almak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çelik bardak görmek daha fazla başarı kazanılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik halat görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında çelik çaydanlık görmek başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik cezve görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çelik kapı görmek kazancının helal para olacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir