AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik yelek görmek

Kahve falında çelik yelek görmek

Kahve falında çelik yelek görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorunlarını unutacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında çelik yelek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler sorumluluk veya görevlerini yerine getirme konusunda isteksizlik gösteriyor veya eksik şekilde yerine getiriyor olabilirler.

Kahve falında çelik yelek giymek eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında çelik yelek görmek mali olarak küçüleceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına inanılır.

Kahve falında kırık çelik kapı görmek tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik kapı almak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çelik tencere yıkamak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına delalet eder.

Kahve falında çelik görmek sıhhat ve huzur bulacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında çelik başlık görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik kapı yaptırmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir