AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge tutmak

Kahve falında çekirge tutmak

Kahve falında çekirge tutmak elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çekirge tutmak gördüyseniz:

  • Sağlık sorunlarının dışında, işinizle ilgili güzel bir gelişme olabilir.

Kahve falında çekirge tutmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında çok büyük çekirge görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında mavi çekirge görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çekirge beslemek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çekirge görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sevgi dolu haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük çekirge görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın çekirge görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü çekirge görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir