AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge beslemek

Kahve falında çekirge beslemek

Kahve falında çekirge beslemek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, koyu sohbetler edeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirge beslemek gördüyseniz:

  • Ev ya da aileyle ilgili problemler stres yaratabilir.

Kahve falında çekirge beslemek fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dev çekirge görmek kişinin kendi başının çaresine bakacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında çekirgenin zıpladığını görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında sarı çekirge görmek daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş çekirge görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil büyük çekirge görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi çekirge görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Kahve falında bir sürü çekirge görmek güzel günlere kavuşacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir