AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirge kovalamak

Kahve falında çekirge kovalamak

Kahve falında çekirge kovalamak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında çekirge kovalamak gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında çekirge kovalamak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renkli çekirge görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil büyük çekirge görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet eder.

Kahve falında çekirge ısırdığını görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde çekirge görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekirgenin üstüne atladığını görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çekirge tutmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş çekirge görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir