AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekik gözlü bebek görmek

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, her zaman çok üzgün olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işarettir.

Kahve falında çekik gözlü bebek gördüyseniz:

  • Sizden ilgi bekleyen kişiler zamanınızı ya da paranızı paylaşma konusundaki cömertliğinizden rahatsız olabilir.

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında çekik gözlü görmek maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine işaret eder.

Kahve falında çekik gözlü erkek görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çekik göz görmek tazeleneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında gözleri görmeyen bebek görmek hak yolundan ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir