AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, mutluluktan havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek bazı engellerle karşılaşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çekik gözlü görmek falı kapatan kişinin hevesinin kursağında kalacağına, tatsızlık olacağına alamet eder.

Kahve falında çekik göz görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında çekik gözlü erkek görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle göz göze bakışmak kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında iki göz bebeği görmek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir