AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek

Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek

Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çekik gözlü insanlar gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında çekik gözlü insanlar görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çekik gözlü görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çekik gözlü erkek görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Kahve falında çekik göz görmek geçim derdi yaşayacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine işarettir.

Kahve falında gözlerinin çekik olduğunu görmek kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek terfi edeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü insan görmek hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına alamet eder.

Kahve falında gözsüz insan görmek moral bulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir