AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek yenileneceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurduğunu görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurmak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gözlü bebek doğurmak rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında tek gözlü bebek doğurmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına delalettir.

Kahve falında üç gözlü bebek doğurmak kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü sarışın bir erkek bebek görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir