AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri görmeyen bebek görmek

Kahve falında gözleri görmeyen bebek görmek

Kahve falında gözleri görmeyen bebek görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin iyi hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gözleri görmeyen bebek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında mavi gözlü bebek öpmek hayatının da düzene gireceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çekik gözlü bebek görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mavi gözlü bebek emzirmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı gözlü bebek görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında iri gözlü bebek görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah gözlü bebek görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine delalettir.

Kahve falında bebek gözleri görmek eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir