AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takılı görmek

Kahve falında altın takılı görmek

Kahve falında altın takılı görmek anne baba duası alacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine delalet eder.

Kahve falında altın takılı gördüyseniz:

  • Stres yaratan durumlardan uzak durmanız daha rahat düşünmenizi ya da karar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında altın ve gümüş takı görmek kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında altın takı takmak bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın takılması görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına inanılır.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında çok altın takı görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın takılar bulmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın takılı gelin görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın takı bulmak verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir