AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın takıları görmek

Kahve falında altın takıları görmek

Kahve falında altın takıları görmek dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, şifa ve moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında altın takıları gördüyseniz:

  • Ne dilediğinize dikkat etmelisiniz.

Kahve falında altın takılar bulmak ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında altın takılı görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, fal sahibinin şansının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takıları görmek bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak böylece maddi imkânların genişleyeceğine, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takılı altın görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kazancının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın takı hediye almak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın takılar toplamak dileklerinin kabul olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir