AnaSayfa / Genel / Kahve falında takı altın görmek

Kahve falında takı altın görmek

Kahve falında takı altın görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında takı altın gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında altın ve gümüş takı görmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında altın takı kaybetmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına delalettir.

Kahve falında altın takı seti takmak huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden altın takı toplamak bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında altın takılar toplamak büyük bir tartışma yaşayacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında altın takı seti görmek insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında altın takılı gelin görmek iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın gümüş takılar görmek fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir