AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceketin kaybolduğunu görmek

Kahve falında ceketin kaybolduğunu görmek

Kahve falında ceketin kaybolduğunu görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, geleceğine, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ceketin kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Plan ya da programlarınıza direnç gösteren ya da itiraz eden kişilerle imza atmak veya anlaşmaya varmak üzereyseniz seçeneklerinizi bir kez daha gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında ceketin kaybolduğunu görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket aldığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kollu ceket görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deri ceket görmek parasının pul, malının da hiç olacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında kadife ceket görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket giyip çıkarmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın ceketi görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar ceket giymek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir