AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın taç görmek

Kahve falında altın taç görmek

Kahve falında altın taç görmek insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, güvenini sarsacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında altın taç gördüyseniz:

  • Kendinizi fazla duygusal hissedebilirsiniz.

Kahve falında altın taç görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında altın taç taktığını görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın taç giymek fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında altın taç takmak bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında altından taç takmak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında altından taç görmek geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taç toka takmak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında gelin tacı takmak yeni bir eve sahip olacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir