AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem zebanisi görmek

Kahve falında cehennem zebanisi görmek

Kahve falında cehennem zebanisi görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cehennem zebanisi gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Kahve falında cehennem zebanisi görmek yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında cehenneme girip çıkmak işinden ve hayatından geri kalacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında cehennemde yanmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına yorulur.

Kahve falında cehennem ateş görmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında cehennem kuyusu görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında cehennem kapısını görmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir