AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem kuyusu görmek

Kahve falında cehennem kuyusu görmek

Kahve falında cehennem kuyusu görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya rivayet eder.

Kahve falında cehennem kuyusu gördüyseniz:

  • Pahalı hediyeler almak veya başkalarını etkilemek için para harcamak eğilimi size bedel ödetebilir.

Kahve falında cehennem kuyusu görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, çok iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşını cehennemde görmek ticaretin büyüyeceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret eder.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine delalettir.

Kahve falında eşini cehennemde görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet eder.

Kahve falında cehennem çukuru görmek kötü günlerin arkada kalacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında cehennemde yanan insanlar görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak alım gücünde yükselme olacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cehennem ateşinde yanmak karanlık geçen günlere güneş doğacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir