AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem ve cenneti görmek

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cehennem ve cenneti gördüyseniz:

  • Planlarınızın işe yaraması için alışılmadık yöntemler denemeniz gerekebilir.

Kahve falında cennet ve cehennem görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında cennet ve cehennem arasında kalmak hastalıkların kalmayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak giderileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalettir.

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine tabir olunur.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cennetle cehennem arasında kalmak ele geçen kazancın günden güne azalacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek adının her yerde geçeceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir