AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem kapısını görmek

Kahve falında cehennem kapısını görmek

Kahve falında cehennem kapısını görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine delalet eder.

Kahve falında cehennem kapısını gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Kahve falında cennet ve cehennem kapısı görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında cehennem kapısını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine yorulur.

Kahve falında cennet cehennem kapısını görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında cehennem görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Kahve falında cennet cehennem arasında kalmak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında cehennem ve cennet görmek dertlerinden arınacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında cehennemde yanan insanlar görmek onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir