AnaSayfa / Genel / Kahve falında cehennem görmek

Kahve falında cehennem görmek

Kahve falında cehennem görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, ayrılanların kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cehennem gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır.

Kahve falında cehennem ve cenneti görmek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işaret eder.

Kahve falında cehennem ateşi görmek kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında cehennem görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında cennet ve cehennem görmek bahtının güzelleşeceğine, başının belaya girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında cennet cehennem görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cehennemde yanan insanlar görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cehenneme gideceğini öğrenmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cehennemlik olmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir