AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin söndüğünü görmek

Kahve falında ateşin söndüğünü görmek

Kahve falında ateşin söndüğünü görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, mal ve para kazanılacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin söndüğünü gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Kahve falında ateşin söndüğünü görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yürümek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında ateşin üstünde kazan görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ateşin yandığını görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini ateşin içinde görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ateşin üstünde yatmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşin üstünde oturmak çok hayırlı şeylere, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir