AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek

Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek

Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, her zaman hürmet göreceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında birinin cehennemde yandığını gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında birinin cehennemde yandığını görmek sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek kısmetlerinin bollaşacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında cehennemde yanmak övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine delalettir.

Kahve falında cehennemden ses duymak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında cehennemden çıkıp cennete girmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında cehennemde azap çektiğini görmek işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet eder.

Kahve falında cehenneme girip çıkmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cennet cehennem kapısı görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir