AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşin konuştuğunu görmek

Kahve falında ateşin konuştuğunu görmek

Kahve falında ateşin konuştuğunu görmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ateşin konuştuğunu gördüyseniz:

  • O kişi, sizin yardım elini uzatmanızı bekliyor.

Kahve falında ateşin konuştuğunu görmek aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan ateşin söndüğünü görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına delalettir.

Kahve falında ateşin ortasında kalmak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin ateşinin çıktığını görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına delalettir.

Kahve falında ateşin üstünden geçmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyamet ateşini görmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine rivayet eder.

Kahve falında cehennem ateşinde yandığını görmek itibarın sarsılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşin çıktığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir