AnaSayfa / Genel / Kahve falında çaydanlık kırmak

Kahve falında çaydanlık kırmak

Kahve falında çaydanlık kırmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, insanları kandıracağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, sıkıntılarını aşacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında çaydanlık kırmak gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Kahve falında çaydanlık kırmak fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında yanık çaydanlık görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş çaydanlık görmek alim ve bilge insan olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına işarettir.

Kahve falında delik çaydanlık görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küçük çaydanlık görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kırık çaydanlık görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir