AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş çaydanlık görmek

Kahve falında gümüş çaydanlık görmek

Kahve falında gümüş çaydanlık görmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, hayırlı günlerin geleceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kararlar alacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, maddi anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş çaydanlık gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Kahve falında gümüş çaydanlık görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında isli çaydanlık görmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çaydanlığa su doldurmak kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına inanılır.

Kahve falında yanmış çaydanlık görmek hayırlı adımlar atılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında cam çaydanlık görmek zaman içinde daha güzel günler göreceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ocakta çaydanlık görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli çaydanlık görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet eder.

Kahve falında çaydanlıkta çay demlemek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir