AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük çaydanlık görmek

Kahve falında küçük çaydanlık görmek

Kahve falında küçük çaydanlık görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, geçim derdi yaşayacağına, huzurun bozulacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında küçük çaydanlık gördüyseniz:

  • Dramatik tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında küçük çaydanlık görmek tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çaydanlıkta kaynayan su görmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kirli çaydanlık görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında tencere çaydanlık görmek geçim derdinden kurtulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hediye çaydanlık almak zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında çaydanlık kırmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında sarı çaydanlık görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni çaydanlık görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir