AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayın içinde balık görmek

Kahve falında çayın içinde balık görmek

Kahve falında çayın içinde balık görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, fenalıkta bulunmaya, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayın içinde balık gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında çayın içinde balık görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında bardak içinde çay görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında çayın içinde sinek görmek cesaretinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çayın içinde böcek görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çayın içinde kurt görmek her daim Allah yolunda olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çayın içinde saç görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına delalettir.

Kahve falında bardağın içinde çay görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ayrılanların birleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında çayda balık yakalamak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir