AnaSayfa / Genel / Kahve falında çayda balık görmek

Kahve falında çayda balık görmek

Kahve falında çayda balık görmek kendisine fırsatlar yaratacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, sonradan da çok üzüleceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, bekârlığına da veda edeceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Kahve falında çayda balık gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında çayın içinde balık görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çaydan balık tutmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, sorunlarının sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında çayda balık görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında çayda balık yakalamak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında çayda balık tutmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında çatlamış çay bardağı görmek yeni iş teklifleri alacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çayın demini görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Kahve falında misafirlikte çay içmek ortak işlere gireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir