AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir şekeri dağıtmak

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, başarılarının devamlı olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Kahve falında misafir şekeri dağıtmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafirlere çay dağıtmak işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine yorulur.

Kahve falında akide şekeri dağıtmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa şeker dağıtmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında küp şeker dağıtmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında çikolata şeker dağıtmak kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak istediği gibi hareket edeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında şeker lokum dağıtmak manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir