AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira kutusu görmek

Kahve falında bira kutusu görmek

Kahve falında bira kutusu görmek dönülmez yollara gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bira kutusu gördüyseniz:

  • Fikirleriniz veya verdiğiniz mücadele ne kadar doğru ya da mantıklı olsa da, bazı kişileri yanlış yapmaktan vazgeçirmeye yetmeyebilir.

Kahve falında kutu bira görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında bira kutusu görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bira içtiğini görmek dertlerin ortadan kalkacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bira içen birini görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında kırık bira şişesi görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarını aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira içip kusmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını bira içerken görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir