AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay kenarında oturmak

Kahve falında çay kenarında oturmak

Kahve falında çay kenarında oturmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında çay kenarında oturmak gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çay kenarında oturmak düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında çay içmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mezar kenarında oturmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında denizin kenarında oturmak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahil kenarında oturmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlık kenarında oturmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında havuz kenarında oturmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kenarında oturmak eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir