AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ev satın aldığını gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Kahve falında başkasının ev satın aldığını görmek elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin ev satın aldığını görmek terslik yaşayacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ev satın aldığını görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yeni ev satın aldığını görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının ev satın aldığını görmek ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Kahve falında birinin ev satın aldığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ev satın aldığını görmek büyük sorunlar yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tarla satın aldığını görmek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir