Kahve falında çay aktığını görmek

Kahve falında çay aktığını görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, küskünlük yaşanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, yüzüne kan geleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, esenlik içinde olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına yorulur.

Kahve falında çay aktığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ya da eski bir sevgiliniz sizi arayabilir.

Kahve falında çay aktığını görmek epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında musluktan çamurlu su aktığını görmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında buzdolabından su aktığını görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında duvardan su aktığını görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında aklını yitirdiğini görmek torunlarına dahi yeteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine işarettir.

Kahve falında akmayan kan görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek çok kötü günler göreceğine, insanların birbirine kenetleneceğine işaret eder.

Kahve falında musluktan çamur aktığını görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir