AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı saç görmek

Kahve falında altın sarısı saç görmek

Kahve falında altın sarısı saç görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, iflas edeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, sağlık ve şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın sarısı saç gördüyseniz:

  • Çok yakında eldivenleri takıp mutfağa geçmeniz gerekecek, hazırlıklarla ya da sıranızın gelmesini bekleyerek vakit kaybediyor olabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını altın sarısı görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının altın sarısı olduğunu görmek zor durumda kalacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı saç görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve sarı altın görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Kahve falında altın sarısı kol saati görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı takı görmek cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın sarısı küpe görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı at görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir