AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı küpe görmek

Kahve falında altın sarısı küpe görmek

Kahve falında altın sarısı küpe görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, de zenginliğe kavuşacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına delalettir.

Kahve falında altın sarısı küpe gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, kariyerinizi veya genel anlamda mesleğinizle ilgili bazı konuları hafife almamalısınız.

Kahve falında altın sarısı küpe görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı küpe görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil altın küpe görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden altın küpe almak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş küpe görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek bolluk ve bereket göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında altın küpe bozdurmak iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işarettir.

Kahve falında altın küpe görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir