AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını altın sarısı görmek

Kahve falında saçlarını altın sarısı görmek

Kahve falında saçlarını altın sarısı görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında saçlarını altın sarısı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında saçlarının altın sarısı olduğunu görmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında saçlarını altın sarısı görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet eder.

Kahve falında altın sarısı saç görmek yol kat edeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına delalet eder.

Kahve falında altın sarısı renk görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın sarısı yılan görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Kahve falında sarı altın yüzük görmek aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında altın sarısı kolye görmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve sarı altın görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir