AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın sarısı takı görmek

Kahve falında altın sarısı takı görmek

Kahve falında altın sarısı takı görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, duaların boşa gideceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, tüm kederinin uçup gideceğine inanılır.

Kahve falında altın sarısı takı gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Kahve falında altın sarısı takı görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında altın takı hediye almak başına uğursuz olayların geleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın takı seti görmek sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın takılı görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın takı bulmak hatalarını düzelteceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında altın takı kaybetmek işlerin başına geçeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Kahve falında altın takı seti takmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir