AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatısız ev görmek

Kahve falında çatısız ev görmek

Kahve falında çatısız ev görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatısız ev gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ev çatısını görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hayırlı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında çatılı ev görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ev çatısı tamir etmek evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde çatışma görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında ev çatısının yandığını görmek maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ev çatısının uçtuğunu görmek elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çatısı açık ev görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatısı akan ev görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir