AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının açık olduğunu görmek

Kahve falında çatının açık olduğunu görmek

Kahve falında çatının açık olduğunu görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çatının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken şeyleri söylememeye özel dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında açık çatı görmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatının açık olduğunu görmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çatısı açık ev görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında kendini evin çatısında görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, aile içinde husumet gelişeceğine alamet eder.

Kahve falında çatı yıkılması görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatıda bayrak görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Kahve falında çatı temizlemek sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmanın ortasında kalmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir