AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıdan eve girmek

Kahve falında çatıdan eve girmek

Kahve falında çatıdan eve girmek çaresiz kalacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıdan eve girmek gördüyseniz:

  • Her tür özel durumu dşarıda kalarak incelemekte fayda var.

Kahve falında çatıdan eve girmek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmaya girmek şansının ve bahtının açık olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalet eder.

Kahve falında asker olmak ve çatışmaya girmek hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında askerde çatışmaya girmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına yorulur.

Kahve falında asker olmak çatışmaya girmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine işaret eder.

Kahve falında silahlı çatışmaya girmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bereketin artacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olarak çatışmaya girmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında asker olup çatışmaya girmek inanca ve cesarete sahip olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir