AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çatılı ev görmek

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, sıkıntılarını aşacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil çatılı ev gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan sevgilerini istediğiniz şekilde göstermemeleri sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında yeşil çatılı ev görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çatı görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine yorulur.

Kahve falında çatılı ev görmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ev çatısına çıkmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çatılı ev görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine rivayet eder.

Kahve falında evi çatısız görmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatısı açık ev görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına inanılır.

Kahve falında ev çatısının yıkıldığını görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir