AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekten indiğini görmek

Kahve falında yüksekten indiğini görmek

Kahve falında yüksekten indiğini görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten indiğini gördüyseniz:

  • Kısaca geri çevirmek yerine, biraz zaman isteyip üzerinde düşünmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek bir yerden indiğini görmek verimli işlere gireceğine, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten indiğini görmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir merdivenden indiğini görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökten ayet indiğini görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın denize indiğini görmek hoşluklarla karşılaşacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten indiğini görmek yokluk çekmeyeceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir