AnaSayfa / Genel / Kahve falında kitap indiğini görmek

Kahve falında kitap indiğini görmek

Kahve falında kitap indiğini görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında kitap indiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler karşılığında ne verebileceklerine bakmaksızın, tamamen, sizin onlar için ne yapabileceğiniz başlığına odaklanmış olabilir.

Kahve falında kitap indiğini görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran indiğini görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünün yere indiğini görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçaktan indiğini görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında koç indiğini görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında perde indirmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ahşap merdivenden indiğini görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabadan indirilmek her şeyin ters gideceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir