AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatının üstünde olmak

Kahve falında çatının üstünde olmak

Kahve falında çatının üstünde olmak yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, dinde olgunlaşacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çatının üstünde olmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında çatının üstünde kar görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geniş ve bol rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatının üstünde olmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında çatı üstünde oturmak sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına inanılır.

Kahve falında çatı üstünde yürümek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında çatının üstünde yürümek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çatı yıkıldığını görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çatı düştüğünü görmek eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi çatı görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir