AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıda bulunmak

Kahve falında çatıda bulunmak

Kahve falında çatıda bulunmak ruhuna hayrat yapılacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret eder.

Kahve falında çatıda bulunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı içeren ilişkilerinizde rahatlama başlıyor.

Kahve falında çatıda bulunmak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmada bulunmak çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda bulunmak büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taziyede bulunmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolmak ve bulunmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mescidde bulunmak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında nikah töreninde bulunmak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğlencede bulunmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir