AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziyede bulunmak

Kahve falında taziyede bulunmak

Kahve falında taziyede bulunmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, iş öğreneceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında taziyede bulunmak gördüyseniz:

  • Tavrınız sert oluyor bence biraz yumuşatın.

Kahve falında taziyede bulunmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziyede olmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taziyede ağlamak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taziyede fatiha okumak ruhuna hayrat yapılacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında odada bulunmak zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işarettir.

Kahve falında otelde bulunmak neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında polise ihbarda bulunmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir