AnaSayfa / Genel / Kahve falında nikah töreninde bulunmak

Kahve falında nikah töreninde bulunmak

Kahve falında nikah töreninde bulunmak işlerinin yarım kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nikah töreninde bulunmak gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında nikah töreninde bulunmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına rivayet eder.

Kahve falında cenaze töreninde bulunmak diplomalı kimse olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında törende bulunmak kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, işsizin iş bulacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah törenine gitmek yeni projelere atılacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm töreni görmek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işarettir.

Kahve falında törende olmak kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nişan töreni görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında okul töreni görmek zaaflarına kapılacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir