AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda bulunmak

Kahve falında ormanda bulunmak

Kahve falında ormanda bulunmak yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormanda bulunmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu açıklamanız sizden şüphe eden bir kişinin size güvenmesini sağlayabilir.

Kahve falında ormanda bulunmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ormanlık alanda bulunmak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına işaret eder.

Kahve falında bir toplulukta bulunmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine işarettir.

Kahve falında kına gecesinde bulunmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında cami avlusunda bulunmak çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hastanede bulunmak ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran okunan yerde bulunmak hak yoluna döneceğine, kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir