Kahve falında çatılarda kar görmek

Kahve falında çatılarda kar görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorumlulukların azalacağına, zor günlerin biteceğine, kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, bazı konularda konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çatılarda kar gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında çatının üstünde kar görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet eder.

Kahve falında çatılarda kar görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çatı üzerinde kar görmek karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çatıda kar görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah çatışması görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çatı sökmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çatının çöktüğünü görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında çatı kiremit görmek dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top