AnaSayfa / Genel / Kahve falında ahşap çatı görmek

Kahve falında ahşap çatı görmek

Kahve falında ahşap çatı görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap çatı gördüyseniz:

  • Yeni iş tekliflerine açıksınız.

Kahve falında ahşap çatı görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine delalet eder.

Kahve falında ahşap eski ev görmek kalp kırıklığına neden olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ahşap kapı görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap yapı görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Kahve falında ahşap karyola görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ahşap saat görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ahşap sehpa görmek inancından sapacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ahşap araba görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir